0
0 commentaire

Omaha Hi/Lo -pelissä, kun molemmat pelaajat ovat käyneet läpi kolme all-in -vaihetta, jäljellä oleva pelaaja kutsuu esittelyyn. Pelin voittaja saa pelimerkkejä ja kaikki jäljellä olevat rahat potissa ja häviäjä ei saa mitään potin rahaa. Kuinka pelata Omaha Hi/Lo 6/8 säännöt ovat samat kuin Omaha Hi/Lo, lukuun ottamatta all-in vaiheita. Tämä tarkoittaa, että pelaajat saavat tarkistaa ja lyödä vetoa tämän kierroksen aikana sen sijaan, että he vain panostaisivat kaikkiin panoksiin.

En yritä käydä kauppaa 100 osakekannalla. Tässä on kaavio CVX: Voit nähdä, että CVX: llä on kolme komponenttia, ja kolme komponenttia ovat eri hintaluokissa. Tässä on kuva portfolioistani. Yritän käydä kauppaa noin 10 osakkeella. Kuitenkin, jos haluat kilpailla korkean aggressiivisuuden kanssa, 6/8 on hyvä valinta sinulle. 6/8 on aggressiivinen peli, mikä tarkoittaa, että se ei välttämättä ole peli, jota haluat pelata, jos olet uusi pokeri.

Molemmat yritykset olivat hankinnan aikana ostamassa porausvaroja. Yksi oli kaupankäynnin nimissä Devon Energy (NYSE:DVN), toinen nimissä Chevron (NYSE:CVX). He olivat myös keskellä suuria pääomamenoja. Viimeisen neljänneksen aikana minulla oli kaksi suurta asemaa öljy- ja kaasualalla. Mutta mikä on paras varasto? Katsotaanpa muutamia esimerkkejä. Jos he eivät aio soittaa sinulle arvoalueella mitä he limed, todennäköisyydet ovat, sinulla on top pari tai suoraviiva tai suoraviiva, ja todennäköisyydet sinun täytyy taittaa.

Tarkista – Vedonlyönti, joka osoittaa kiinnostusta sokeisiin, ilman bluffia. Paras käsi on se, joka voittaa potin. Me haluamme parhaat osakkeet, parhaat varat, parhaat johtajat. Ei ole väliä, katsommeko pitkällä aikavälillä, lyhyellä aikavälillä vai väliaikaisesti. Haluamme parhaan tuoton. Kun se tulee sijoittamiseen, haluamme tietää paras käsi. Suuri sokea päättää soittaa toimenpiteelle Seuraavassa kierroksessa iso sokea on kutsuttava esittelyyn.

Pieni sokea on pakko taittaa täällä, koska hän ei kutsunut toimintaa. Sillit päättävät sitten kaksinkertaistaa all-in-panoksen. Pieni sokea päättää tarkistaa ison sokean korotuksen. Tämä tarkoittaa eroa käden taittamisen välillä, jota et halua pelata, www.comparebuzz.net ja vedonlyönnin pelosta, että jäät taaksepäin kierroksella. Lisäksi oppia bluffata, toinen tärkeä osa parantaa peliä on tunnistaa arvo pystyä ottamaan osuma lyhyellä aikavälillä.

Joen kortin jälkeen on toinen panostuskierros, jossa pelaajien on harkittava huolellisesti käden vahvuutta, vastustajien todennäköistä hallintaa ja yleistä strategiaa. The River: The Final Community Card. Viides ja viimeinen yhteisö kortti, joka tunnetaan nimellä « joki », paljastuu. Tämä kortti on pelaajille viimeinen mahdollisuus tehdä parhaansa. Tässä on mitä tiedän holdemista juuri nyt: Se on päätösten tekemistä ja intuition käyttöä joka hetki.

En lyö vetoa heti, koska se olisi merkki aggressiivisuudesta, että en välitä taittamalla enemmän käsiä kuin pelaan. Pelaan kättä, olen aina kiinnostunut, jos ne limpaavat (mikä on signaali, että voit tarkistaa ja katsoa).

Karissa Groberg Question posée 25 septembre 2023
Faire un commentaire